Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Bahia Principe Grand Aquamarine

👍 100 %
3 hodnocení
Bahia Principe Grand Aquamarine - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Punta Cana | Dominikánská republika
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
15. listopadu - 25. listopadu 2021

49 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Bahia Principe Grand Aquamarine

👍 100 %
3 hodnocení
Bahia Principe Grand Aquamarine - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Punta Cana | Dominikánská republika
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
20. prosince - 30. prosince 2021

64 450 Kč

Zobrazit nabídku ►

Bahia Principe Grand Aquamarine

👍 100 %
3 hodnocení
Bahia Principe Grand Aquamarine - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Punta Cana | Dominikánská republika
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
11. února - 25. února 2022

75 526 Kč

Zobrazit nabídku ►

Bahia Principe Grand Aquamarine

👍 100 %
3 hodnocení
Bahia Principe Grand Aquamarine - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Punta Cana | Dominikánská republika
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
8. dubna - 22. dubna 2022

66 568 Kč

Zobrazit nabídku ►

Bahia Principe Grand Aquamarine

👍 100 %
3 hodnocení
Bahia Principe Grand Aquamarine - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Punta Cana | Dominikánská republika
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
18. února - 4. března 2022

75 526 Kč

Zobrazit nabídku ►

Iberostar Selection Hacienda Dominicus

👍 96 %
30 hodnocení
Iberostar Selection Hacienda Dominicus - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Bayahibe | Dominikánská republika
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
28. září - 8. října 2021

55 850 Kč

Zobrazit nabídku ►

Iberostar Dominicana

👍 96 %
5 hodnocení
Iberostar Dominicana - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Punta Cana | Dominikánská republika
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
19. října - 29. října 2021

44 588 Kč  43 250 Kč

Zobrazit nabídku ►

Iberostar Selection Hacienda Dominicus

👍 96 %
30 hodnocení
Iberostar Selection Hacienda Dominicus - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Bayahibe | Dominikánská republika
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
17. října - 30. října 2021

65 350 Kč

Zobrazit nabídku ►

Iberostar Selection Bávaro

👍 96 %
17 hodnocení
Iberostar Selection Bávaro - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Punta Cana | Dominikánská republika
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
17. října - 30. října 2021

58 918 Kč  57 150 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Wifi zdarma

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 8 m   ➜ od letiště: 28 km

Viva Wyndham Tangerine

👍 96 %
8 hodnocení
Viva Wyndham Tangerine - Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Puerto Plata | Dominikánská republika
✈ letecky Frankfurt
🍽️ All Inclusive
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
11. září - 19. září 2022

24 308 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace

➜ přímo u pláže u moře

Zobrazeno 1-10 z celkem 2660

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Dominikánská republika - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

Dominikánská republika - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 100 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Bahia Principe Grand Aquamarine. Recenze je udělená na základě 3 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pondělí 15. listopadu 2021 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 25. listopadu 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 49 790 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 11 dní, 10 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Dominikánská republika a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Punta Cana, kde se ubytování Bahia Principe Grand Aquamarine nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou v Dominikánské republice na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Punta Cana podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 100 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Nejlevnější Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Nejlevnější dovolenou Dominikánská republika - zájezdy - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Viva Wyndham Tangerine. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 13. května 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 21. května 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 21 309 Kč. Rekreace v resortu Puerto Plata je v délce 9 dní - 8 nocí je a se stravou formou All Inclusive. Tato výhodná jarní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Dominikánské republice a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Viva Wyndham Tangerine v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Viva Wyndham Tangerine je situován v letovisku Puerto Plata. Doprava do letoviska Puerto Plata je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Frankfurt. Využijte nejlevnější First Minute v Dominikánské republice na jaře s průměrnou recenzí 96 % dle 8 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Dominikánská republika - zájezdy - recenze

Dominikánská republika - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Dominikánské republice? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Bahia Principe Grand Aquamarine v letovisku Punta Cana. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 20. prosince 2021 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 30. prosince 2021. Pobyt je v délce 11 dní - 10 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 64 450 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Dominikánské republice a o podmínkách dovolené v Bahia Principe Grand Aquamarine v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Punta Cana, kde se ubytování Bahia Principe Grand Aquamarine nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené First Minute v Dominikánské republice. Průměrná recenze Bahia Principe Grand Aquamarine je 100 % podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Dominikánská republika - zájezdy - recenze - recenze

Luxury Bahia Principe Esmeralda - Bávaro - Punta Cana

Naprostá spokojenostvíce recenzí

Iberostar Selection Bávaro - Bávaro - Punta Cana

Vyborny petsonal, pristup, krasne izby, vsetko bolo uplne TOPvíce recenzí

Bahia Principe Luxury Ambar - Punta Cana

Procestovali jsme Evropu, toto byla tak luxusní nádherná dovolená, přáli bychom si, aby takovou dovolenou mohl alespon jednou za život prožít každý. Určitě se ještě jednou, pokud zdraví dovolí , vrátíme .více recenzí

Secrets Royal Beach Punta Cana - Bávaro - Punta Cana

S rekreací jsme byli naprosto spokojeni.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Dominikánské republice?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Dominikánské republiky vyberte úvodní stránku v Dominikanskadovolena.cz - dovolená Dominikánská republika a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Dominikánské republice můžete vybrat z následujících 6 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dominikanskadovolena.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Dominikánské republice můžete vyzkoušet například také web Dovolená Dominikánská republika. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Španělsko, pobyty Tunisko 2021 nebo například zájezdy USA 2021 či Last Minute Zanzibar.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Dominikánská republika - zájezdy - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Dominikánské republice s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dominikanskadovolena.cz - porovnání cen zájezdů do Dominikánské republiky. Web Dominikanskadovolena.cz využívá cookies.